We delen de zorg met contentpartners

Veel mantelzorgers kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Bij Valtes helpen wij mantelzorgers de meest waardevolle informatie te vinden op basis van hun persoonlijke situatie. Jouw informatie ook beschikbaar maken voor mantelzorger? Deel jij onze zorg hierover? Geen dure advertenties, maar gewoon gratis te publiceren op onze gratis app voor mantelzorgers.

De uitdaging

75

van de mantelzorgers ervaart dat informatie niet genoeg, zonder details en onvoldoende is voor de mantelzorg

72

van de mantelzorgers heeft behoefte aan eigen, gepersonaliseerde informatie

31

van de mantelzorgers kent slechts de weg waar het gaat om informatie en ondersteuning

Bereik je doelgroep op een gerichte manier

Patiëntenvereniging of ervaringsdeskundige: je hebt de wereld aan waardevolle informatie maar de kans is groot dat het niet bij de juiste doelgroep terecht komt. Publiceer via het Valtes-platform en bereik mantelzorgers die passen bij jouw doelgroep.

Krijg meer naamsbekendheid

Als contentpartner van Valtes vergroot je de naamsbekendheid van jouw organisatie onder mantelzorgers. Door jouw waardevolle content te publiceren op de Valtes-app, bereik je een breed publiek en vergroot je je naamsbekendheid.

Help mantelzorgers aan relevante informatie

Help mantelzorgers aan relevante informatie door samen te werken met Valtes. Door jouw expertise te delen via onze platformen, zorgen we ervoor dat mantelzorgers snel en eenvoudig toegang krijgen tot de juiste ondersteuning en kennis die past bij hun situatie.

Hoe? De Valtes app

De Valtes-app biedt mantelzorgers gepersonaliseerde ondersteuning en relevante informatie, afgestemd op hun unieke situatie. Met een gebruiksvriendelijke interface en op maat gemaakte tips helpt de app mantelzorgers om grip te krijgen op hun zorgtaken.

Deze organisaties gingen je voor:

Deel jij de zorg ook met ons?

We vertellen je graag meer over wat er allemaal mogelijk is.

Vul het contactformulier hiernaast in, of neem contact op met onze CEO Erjen Derks.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Valtes Care B.V.
Overcingellaan 7
9401 LA  Assen