Ons Verhaal

Hoe kan je werken, kinderen opvoeden en tegelijkertijd voor één van je ouders zorgen?

Dit is de vraag die Erjen Derks en John Beuving bespraken in het begin van 2022. Het is duidelijk dat dit een groot probleem is en nog groter zal worden. Want er zijn lange wachtlijsten voor verpleegtehuizen, steeds minder zorgpersoneel en een groeiend aantal mensen die steeds ouder worden.

over valtes

Onze kernwaarden:

De reden waarom we dit doen.

We voorzien in vrijheid

We zijn behulpzaam en helpen vooruit

We zetten in op groei met impact

We doen alles energiek en anders

We streven naar uitmuntendheid

Wie zijn we en wat is Valtes?

Valtes is de meest revolutionaire ontwikkelaar van modulaire, toegankelijke technologie om te voorzien in vrijheid, veiligheid en gezondheid. In de praktijk werken we aan onze missie om te ontzorgen en te voorzien in vrijheid en veiligheid om te genieten van het dagelijkse leven. 

TEAM

Wij bouwen aan de toekomst van (in)formele zorg:

erjenderks valtes-min
Erjen Derks Founder & CEO
Erjen was verantwoordelijk voor preventieve gezondheid en jeugdzorg als wethouder, en lid van het bestuur van GGD Drenthe.
johnbeuving valtes-min
John Beuving Founder & CTO
John was CTO bij een bedrijf dat slimme camera’s maakt voor woonzorgcentra en is expert in computervision en kunstmatige intelligentie.

Partners

mantelzorg kansen valtes
mantelzorg kansen valtes

Samenwerken? Investeren? Meehelpen?

We werken graag samen met relevante partners om zo nog meer maatschappelijke impact te maken en onze technologie nog verder door te ontwikkelen. Zowel binnen als buiten de regio helpen we anderen graag vooruit.

Ben je benieuwd of we openstaan voor investeerders? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hoewel we op dit moment niet actief op zoek zijn staan we altijd open voor kansen die onze groei verder kunnen versnellen.

Ben je geïnteresseerd in het maken van een verschil in het dagelijkse leven van mensen? En wil je werken aan een betere toekomst voor mantelzorgers en mensen bij zorgorganisaties? Zoek je een stage? Een relevante omgeving voor je scriptie? Of wellicht een baan of wil je vrijwilligerswerk doen? We zijn graag behulpzaam en horen graag wat je zoekt. Met elkaar kunnen we kijken naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

mantelzorg kansen valtes
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen