Valtes bij 100 meest innovatieve bedrijven Nederland

Wat een mooi nieuws. Valtes bij 100 meest innovatieve bedrijven Nederland! We staan in de KVK Innovatie Top 100! Daarme is Valtes benoemd tot één van de honderd meest innovatieve bedrijven van Nederland in 2024!

Als technologisch en sociaal innovator proberen we een brug te slaan tussen de oudste vorm van menselijk samenzijn: het zorgen voor familieleden, vrienden en buurtgenoten, en onze kennis van de nieuwste technologieën zoals AI. Broodnodig, want veel mantelzorgers weten hun weg naar noodzakelijke ondersteuning niet te vinden. Nog te vaak lopen zij achter de feiten aan in plaats van dat zij grip hebben op hun situatie. En dat terwijl mantelzorg in de toekomst een ontzettend belangrijk onderdeel gaat worden van het zorg- en gezondheidslandschap!

Help jij ons de meest innovatieve onderneming van Nederland worden? Na de Publieksprijs van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 zou dat de kers op de taart zijn!

Klik dan op deze link!

Trots op ons team! Op naar een toekomst van gedeelde zorg!
Valtes. We delen de zorg.

RTV Drenthe besteedde eerder al aandacht aan de winst van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 middels een radio-interview. In het Dagblad van het Noorden was een artikel te lezen. Eerder verscheen er al een interview bij de Dutch Health Hub.

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Valtes Care B.V.
Overcingellaan 7
9401 LA  Assen