Gids voor financiële ondersteuning voor mantelzorgers

Het beheren van financiën is een cruciale, maar vaak over het hoofd gezien onderdeel van mantelzorg. Daarom gaan Zicht op Geld en Valtes samenwerken zodat de digitale assistent ook bruikbaar is als gids voor financiële ondersteuning voor mantelzorgers. Want naast de dagelijkse zorgtaken komt er een heleboel kijken bij het financieel ondersteunen van een naaste. Van het navigeren door zorgverzekeringen en toeslagen tot aan het beheren van persoonlijke financiën – het is een complex veld dat aandacht vereist.

Zicht op Geld is een financieel adviesbureau dat zich richt op het bieden van financiële ondersteuning en advies aan mensen wiens partner of ouder wordt opgenomen in een verpleeg- of verzorgingshuis. Zicht op Geld helpt tijdens deze stressvolle momenten bij het navigeren door de complexe regelgeving en biedt hulp bij het regelen van alle financiële zaken.

Met deze nieuwe samenwerking tussen Valtes en Zicht op Geld willen we mantelzorgers grip geven op hun situatie door hen te voorzien van de nodige kennis en tools om financiële beslissingen met vertrouwen te nemen. Dit initiatief is erop gericht om mantelzorgers niet alleen te informeren over de beschikbare financiële hulpmiddelen en ondersteuning, maar ook om hen praktische adviezen te bieden die aansluiten op hun unieke situaties.

We streven ernaar om mantelzorgers te ontlasten en te ondersteunen in alle aspecten van hun zorgrol. En op 1 plek: de digitale assistent. Deze app voorziet mantelzorgers van de juiste informatie op basis van jouw persoonlijke omstandigheden. Door mantelzorgers in deze app nu ook te voorzien van toegankelijke en begrijpelijke financiële informatie, een soort digitale gids voor financiële ondersteuning voor mantelzorgers, kunnen zij zich meer richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor hun geliefden.

Zie jij ook een mooie rol voor jouw organisatie? Door samen te werken, kunnen we een sterkere en beter geïnformeerde positie bieden aan mantelzorgers. 

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen