Valtes finalist voor de Nationale Zorginnovatieprijs

Valtes is één van de acht kandidaten voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2024. Stem Valtes voor de Nationale Zorginnovatieprijs via deze link! Want jij vindt het toch ook belangrijk dat er voldoende aandacht is voor mensen die zorgen voor familie, vrienden en kennissen?

Er kan niet meer gestemd worden!

Onze Jonge Mantelzorgexpert Suzanne van der Veen werd gevraagd om in 1 minuut te pitchen wat Valtes precies doet. Want wat is de digitale assistent voor mensen die zorgen voor een ander?

Overtuigd? Stem Valtes voor de Nationale Zorginnovatieprijs via deze link! Wil je nog meer weten? Eerder werden we al eens geïnterviewd door RTV Drenthe en Dutch Health Hub.

Ook staan we open voor samenwerkingen met organisaties die hun content willen delen met mantelzorgers via dit nieuwe medium, om op deze manier mantelzorgers te kunnen helpen en ook de organisatie onder een ander, breder publiek kenbaar te maken. Interesse? Contact dan s.vanderveen@valtes.nl

Werk jij als beleidsadviseur of wethouder bij de gemeente? Of werk je bij een welzijnsorganisatie als consulent? Aarzel niet om contact met ons op te nemen over hoe onze digitale assistent jou kan helpen! Want mantelzorg is de crisis van de toekomst!

De digitale assistent is tot stand gekomen mede door bijdragen van Stichting Achmea Gezondheidsfonds (onderdeel van Zilveren Kruis) en de gemeenten Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe en Tynaarlo.

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen