Valtes wint Publieksprijs Nationale Zorginnovatieprijs

Valtes is heeft met 28% van de stemmen de Publieksprijs van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 gewonnen. Dankzij jullie steun, stemmen en vertrouwen in onze missie. Duizendmaal dank daar voor.

We zijn ontzettend dankbaar voor deze steun. Want het vraagt volharding om het onderwerp steeds weer de aandacht te laten geven die het verdient. In de toekomst zullen we steeds meer zijn toegewezen op de zorg voor elkaar. En toch staat het onderwerp vaak nog steeds niet hoog op de politieke agenda en is het sluitpost van de begroting. En is het zorgen van mensen voor familieleden, vrienden of kennissen een opgave waar je je dikwijls alleen voor voelt staan. Waarbij je de juiste, benodigde informatie en ondersteuning niet of te laat binnen handbereik hebt.

Dus dank. Bedankt voor het onderstrepen van onze missie. De mogelijkheid om weer een mooie volgende stap te kunnen zetten. Met meer gemeenten en voor meer mantelzorgers!

Valtes. We delen de zorg.

De digitale assistent is tot stand gekomen mede door bijdragen van Stichting Achmea Gezondheidsfonds (onderdeel van Zilveren Kruis) en de gemeenten Assen, Aa en Hunze, Midden-Drenthe en Tynaarlo.

RTV Drenthe besteedde aandacht aan de winst van de Nationale Zorginnovatieprijs 2024 middels een radio-interview. In het Dagblad van het Noorden was een artikel te lezen. Eerder verscheen er al een interview bij de Dutch Health Hub.

Foto: Jos van Hummelen ROM Utrecht. (Valtes wint Publieksprijs Nationale Zorginnovatieprijs)

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen