Valtes lanceert portaal voor Gemeente Assen

In onze missie om mantelzorgers te ondersteunen en ontzorgen, hebben we vrijdag een nieuw portaal gelanceerd voor de Gemeente Assen. Op www.ikzorginassen.nl vinden mensen die gewoon zorgen voor een ander (mantelzorgers) essentiële informatie over regelgeving, beschikbare ondersteuning en kunnen ze hun mantelzorgwaardering aanvragen. Deze stap versterkt onze maatschappelijke missie en vergroot onze mogelijkheid om meer dan 1600 mantelzorgers in de gemeente Assen direct bij te staan. Hiermee verzorgen we de gehele digitale dienstverlening omtrent mantelzorg in de gemeente Assen.

Valtes heeft de laatste maanden in relatieve ‘ninja-modus’ gewerkt aan het uitbreiden van dit aanbod voor gemeenten en welzijnsorganisaties. Deze website biedt een mooie aanvulling op onze Digitale Assistent voor mantelzorgers, een van de acht kandidaten voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2024. Samen bieden ze een integrale oplossing voor digitale dienstverlening aan mantelzorgers. Een krachtig totaalpakket, hoewel beide producten onafhankelijk van elkaar ook af te nemen zijn ter ondersteuning van mantelzorgers in jouw gemeente.

De website voldoet aan de richtlijnen WCAG 2.2.AA en is daarmee digitaal toegankelijk voor een brede doelgroep. Bovendien is er goed gekeken naar de informatie op de website om deze zo goed en begrijpelijk mogelijk te kunnen vinden en snappen. In de aankomende jaren zal hier blijvend aandacht aan worden besteed. Digitale inclusie is daarmee een grote en belangrijke focus van Valtes.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ons team deelt graag meer over onze missie en diensten. Ontdek hoe we samen een verschil kunnen maken!

Trouwens, wist jij dat we meedingen naar de Nationale Zorginnovatieprijs 2024? Je zou ons helpen om nog meer maatschappelijke impact te maken door via onderstaande link te stemmen!

Stem

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen