Speciaal VOOR JOU

Zorg jij ook 'gewoon' voor je dierbare?

De zorg voor je dierbare is waardevol, maar kan ook ontzettend zwaar zijn. Soms lijkt het alsof je gevoelens ervaart die raar zijn, zoals boosheid of frustratie. Of dat het ontzettend lastig is om de juiste informatie of hulp te krijgen. Dat komt vaak voor: je bent daar niet alleen in.

5

mensen die zorgen

2

die werk en zorg combineren

Problemen van mensen die zorg geven:

Zware belasting

Zware belasting

Slechtere gezondheid

Slechtere gezondheid

Stress & altijd 'aan' staan

Stress & altijd 'aan' staan

Weinig vrije tijd voor een sociaal leven

Weinig vrije tijd voor een sociaal leven

Gebrek aan informatie

Gebrek aan informatie

Oplossing voor jou

Wij voorzien jou van de juiste informatie op basis van jouw persoonlijke situatie. Niet meer van het kastje naar de muur worden gestuurd, of proberen te achterhalen welke problemen je hebt. Laat je verrassen door verhalen van ervaringsdeskundigen en artikelen die taboes doorbreken, en krijg tips en tricks voor jouw situatie.

valtes mobiele app
*app preview, geen live versie

Digitale Assistent

We geven gepersonaliseerde informatie en assistentie: je krijgt tips, tricks, advies en informatie op basis van jouw situatie en behoefte. Dit is allemaal makkelijk te vinden in de Valtes-app.

mantelzorgassistent voorbeeld app
valtes homecare voorbeeld app

1 min. geleden

Fenny is gevallen in de woonkamer

Valtes Homecare

Daarnaast zijn we bezig met het ontwikkelen van een eigen sensor. Daarmee detecteren we onveilige situaties en valgevaar, zodat je je niet hoeft af te vragen hoe het met je dierbare gaat als je er niet bent. Zo maak jij je minder zorgen en kun je ontspannen aan het werk of genieten van je vrije tijd.

Lichaamsvrij

Veel mensen willen geen lichaamsvreemd object bij zich dragen, zeker als ze dementie hebben. Ook worden dit soort hulpmiddelen vaak vergeten. Onze sensoren werken los van het lichaam.

Onafhankelijk

Voor een alarm ben je niet afhankelijk van of je dierbare de noodknop heeft ingedrukt of een sensor heeft omgedaan, zoals je vaak ziet bij smartwatches of drukknoppen. 

(Data)privacy

Je hebt de data in eigen beheer, en de privacy wordt gewaarborgd. Dat zit in de essentie van ons product. Anders dan sensoren die werken op beeld of geluid.

Interesse? Volg onze missie:

We houden je op de hoogte van interessante hoogtepunten, mijlpalen en product lanceringen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Ik ben een:*
We vragen dit zodat we je zo gepersonaliseerd mogelijk kunnen mailen.
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen