DE ZORG VOOR JE DIERBARE

Voor mantelzorgers

De zorg voor je dierbare is waardevol, maar kan ook ontzettend zwaar zijn. Je voelt je altijd verantwoordelijk. En misschien heb je wel zorgen op het moment dat je niet bij je dierbare bent. En kan je daardoor niet genieten van je vrije tijd of optimaal je werk doen. Met daardoor een gevoel van stress, overbelasting of de noodzaak om nog vaker bij je dierbare te checken dan voor zowel jou als je dierbare fijn is. 

5

mantelzorgers

2

met een full time baan

Problemen van mantelzorgers:

Zware belasting

Zware belasting

Slechtere gezondheid

Slechtere gezondheid

Stress en altijd 'aan'

Stress en altijd 'aan'

Weinig vrije tijd voor een sociaal leven

Weinig vrije tijd voor een sociaal leven

Zoveel vragen en informatie

Zoveel vragen en informatie

Oplossing voor mantelzorgers

Wij voorzien mantelzorgers en andere zorgverleners in gemoedsrust, informatie, steun en vrijheid. De app kan worden gebruikt voor onze dienst Valtes Mantelzorgassistent en Valtes Homecare. Uniek: want hiermee bieden we een totaaloplossing op een gebruiksvriendelijke manier.

valtes mobiele app
*app preview, geen live versie

Valtes Mantelzorgassistent

We voorzien in gepersonaliseerde informatie en assistentie. We leveren tips, tricks, advies en informatie op basis van jouw situatie en behoefte. Dit is allemaal makkelijk te vinden in de Valtes App.

mantelzorgassistent voorbeeld app
valtes homecare voorbeeld app

1 min. geleden

Fenny is gevallen in de woonkamer

Valtes Homecare

We detecteren onraad, incidenten en onveilige situaties, zodat je je niet hoeft af te vragen hoe het met je dierbare gaat als je er niet bent. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken, en kun je genieten van je vrije tijd of onbezorgd aan het werk. 

Lichaamsvrij

Veel dementerende mensen willen geen lichaamsvreemde objecten aan zich. Of vergeten die aan te zetten. Onze sensors werken los van het lichaam.

Onafhankelijk

Voor een alarm ben je niet afhankelijk of je dierbare de noodknop heeft ingedrukt of een sensor heeft omgedaan in de vorm van een horloge, ketting of oorbel.

(Data)privacy

Data in jouw eigen beheer en borging van de privacy. Dat is de essentie van ons product.

Interesse? Volg onze missie:

We houden je op de hoogte van interessante hoogtepunten, mijlpalen en product lanceringen.