Valtes interview bij NPO1

Op NPO 1 bij Villa VdB van Omroep MAX was co-founder Erjen Derks te horen. Hij was op de radio om te praten over de impact van de app van Valtes voor mantelzorgers, en onze nieuwe en creatieve communicatiemethode via kappers. Een Valtes interview bij NPO1.

Ontzettend fijn om op een nationaal medium de gelegenheid te krijgen om te vertellen over de ontoereikendheid van het huidige informatieaanbod en de versnippering daarvan voor mantelzorgers. Want het moet echt anders en het moet echt beter. Bovendien is het ontzettend lastig om mensen die zorgen voor een ander te bereiken binnen de juiste context. Aanleiding voor Valtes om met kapper David Otten een project op te zetten waarmee kappers een belangrijke aanjaagfunctie hebben om op onze app te wijzen wanneer mensen zorgen voor een ander; resulterend in dit interview.

Deze visie op kappers is onderdeel van een grotere visie op het bereiken van mantelzorgers. We doen dit door de samenwerking aan te gaan met gemeenten of welzijnsorganisaties die de verantwoordelijkheid hebben voor mantelzorgondersteuning. Wil je meer weten over een mogelijke samenwerking? Mail dan naar e.derks@valtes.nl

Ook mooi om te horen Bob Bergsma in het interview zijn ervaring als mantelzorger en gebruiker van de app deelde, en vertelde tegen welke dingen hij aanloopt en hoe de app kan helpen om belangrijke informatie op 1 plek te vinden.

Wil je het interview op NPO1 terugluisteren?

Klik op deze link voor het interview!

Wist jij trouwens dat we in de race zijn voor meest innovatieve onderneming van Nederland? We staan in de KVK top 100! Stem op ons via onderstaande link:

Link naar het stemformulier

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Valtes Care B.V.
Overcingellaan 7
9401 LA  Assen