Digitale Mantelzorg Assistent voor drie gemeenten

Na het winnen van de Hi!Noordprijs voor het meest kansrijke en innovatieve concept in Noord-Nederland eerder dit jaar, zet Valtes de volgende grote stap. De digitale assistent voor mensen die zorg geven aan een ander is volgend jaar gratis beschikbaar voor gemeenten die definitief tot samenwerking over gaan. De gemeenten Aa en Hunze, Assen en Midden-Drenthe hebben inmiddels een intentieverklaring getekend. Het doel van de Digitale Mantelzorg Assistent is om mantelzorgers aanvullend, en nog beter te kunnen ondersteunen.

Digitale Mantelzorg Assistent

De assistent van Valtes is een gebruiksvriendelijke app die zogenoemde mantelzorgers op een laagdrempelige en slimme manier helpt. Of je nu zorgt voor een ouder, partner of vriend, de digitale assistent geeft je toegang tot informatie voor jouw specifieke situatie, zodat je de beste zorg kunt bieden aan je dierbaren, maar ook meer inzicht krijgt in je eigen situatie.

Een belangrijke uitbreiding 

Afgelopen zomer hebben zowel de gemeenten Aa en Hunze, Assen als Midden-Drenthe een intentieverklaring getekend. “Deze samenwerking met drie nieuwe gemeenten is een mooie mijlpaal voor ons,” zegt Erjen Derks, één van de oprichters van Valtes. “We zijn enorm blij met het vertrouwen, en we kijken ernaar uit om mensen toegang te kunnen bieden tot op maat gemaakte informatie en ondersteuning.” 
 

Over Valtes

Valtes is een innovatief bedrijf in de gezondheidstechnologie, dat zich specialiseert in het ontwikkelen van ondersteunende digitale oplossingen voor met name mantelzorgers. De Digitale Mantelzorg Assistent is hun nieuwste tool, ontworpen om het leven van de mantelzorger eenvoudiger en minder stressvol te maken.

Interesse als gemeente?

Heeft jouw gemeente ook interesse om samen te werken met Valtes om daar de slimme Digitale Mantelzorg Assistent te lanceren? Niet alleen zorgen we ervoor dat we mantelzorgers op een slimme en laagdrempelige wijze ondersteunen. Maar ook voorzien we gemeenten van sturingsinformatie op het gebied van mantelzorg. Want vaak is er nog veel onbekend op dat gebied. Meer weten? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*