Innovatieve samenwerking tussen NNCZ en Valtes

De NNCZ en Valtes zijn een uniek partnerschap aangegaan. Centraal in deze samenwerking staat de betrokkenheid van lokale gemeenschappen bij het ontwikkelen van nieuwe technologie met als doel dat mensen zelfstandig kunnen leven en participeren in hun eigen vertrouwde omgeving.

De samenwerking richt zich op het ontwikkelen van technologische oplossingen die autonomie, kwaliteit van leven en betrokkenheid binnen de gemeenschap bevorderen. “We pionieren omdat we echt met én in de gemeenschap gaan innoveren en we daar de juiste technologische mogelijkheden bij zoeken. We investeren in een stevig, gezamenlijk vangnet voor mensen met een hulpvraag door middel van technologie, waarbij de wensen van de gemeenschap de basis zijn.” aldus Roeli Mossel, bestuurder van NNCZ.

De unieke kracht van deze samenwerking ligt in de betrokkenheid van inwoners van gemeenschappen bij elke stap van het proces. Het project omvat verschillende fasen, waaronder het in kaart brengen van de huidige situatie, ophalen van behoeften bij inwoners, conceptontwikkeling, prototyping en gebruikerstesten, en uiteindelijk oplevering. “We erkennen dat het een proces is waar fouten gemaakt kunnen en mogen worden, wat essentieel is voor echte innovatie,” voegt Mossel toe.

Het partnerschap is ook gericht op het ondersteunen van onderwijsinitiatieven en het versterken van de sociale impact van het innovatietraject. “Het streven is om onze inzichten en innovaties te delen met gemeenschappen, zorgverzekeraars, zorgkantoren en lokale overheden, om zo een breder effect te realiseren,” zegt Mossel. De samenwerking wordt voor twee jaar aangegaan en de intentie is om ook na het project de samenwerking voort te zetten.

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen