Tynaarlo vierde gemeente die gaat samenwerken met Valtes

Trots kondigen we aan dat ook de gemeente Gemeente Tynaarlo gaat werken met Valtes. Eerder namen de gemeenten Aa en Hunze, Assen en Midden-Drenthe al een besluit over de intentie om met de Digitale Mantelzorg Assistent aan de slag te gaan. Nu heeft de gemeente Tynaarlo dus ook besloten budget beschikbaar te stellen voor de uitrol en de gratis beschikbaarheid voor haar inwoners.

Toetreding gemeente Tynaarlo en missie

Met de toetreding van de gemeente Tynaarlo zet Valtes wederom een grote stap in het vergroten van haar reikwijdte en impact. Onze missie om mantelzorgers nog beter te ondersteunen via digitale middelen krijgt een sterkere basis. Door deze uitbreiding kunnen we een nog grotere groep mantelzorgers bereiken en ze voorzien van de nodige informatie en ondersteuning. We zijn daarom blij het het vertrouwen van de gemeente Tynaarlo.

Wat de Digitale Mantelzorg Assistent biedt

De assistent van Valtes, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke app, streeft ernaar mantelzorgers te helpen op een persoonlijke en slimme manier. Ongeacht of men zorgt voor een ouder, partner, of vriend: de digitale assistent biedt op maat gemaakte informatie die relevant is voor elke individuele situatie. Dit zorgt ervoor dat mantelzorgers meer grip, regie en inzicht krijgen op hun eigen situatie. Veel mensen die gewoon zorgen voor een ander ervaren namelijk een slechtere ervaren gezondheid, minder vrije tijd en tijd voor sociale activiteiten, meer stress en hebben een grotere kans op arbeidsuitval.

Samenwerken met Valtes?

Bent u vanuit een gemeente geïnteresseerd om de handen ineen te slaan met Valtes? Wij bieden niet alleen ondersteuning aan mantelzorgers, maar leveren ook waardevolle sturingsinformatie aan gemeenten over de staat van mantelzorg in hun regio. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan open voor een gesprek. Neem dan contact met ons op!

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen