Valtes in de race voor Nationale Zorginnovatieprijs 2024!


Nadat we in 2023 al de Hackathon van Hi!Noord wonnen als meest kansrijke en innovatieve concept van Noord-Nederland binnen de transitie van zorg naar gezondheid, doen we nu mee met de Nationale Zorginnovatieprijs 2024.

We hebben in 2023 met meer dan honderd mantelzorgers gesproken om zowel het probleem als de oplossing helder te krijgen. Daarnaast hebben een sterk fundament gelegd met diverse organisaties en individuen, en zijn de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Midden-Drenthe en Tynaarlo de eerste vier gemeenten die vanaf eind maart gebruik gaan maken van onze innovatie: de digitale assistent voor mantelzorgers.

De digitale assistent van Valtes matcht d.m.v. AI persoonlijke zorg-, privé- en werksituatie met relevante artikelen, tips, ervaringsverhalen, ondersteuningsmogelijkheden en lokale ondersteuningsmogelijkheden. Belangrijk, want maar liefst 86% van de gemeentelijke informatie bereikt de mantelzorger niet!

Blijf dus vooral op de hoogte via onze LinkedIn pagina om ons aan te moedigen! En werk je bij een gemeente of welzijnsorganisatie, en is dit iets voor jou? Doe me dan vooral een berichtje!

.

Lees ook over:

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Lead Gen Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*

Gemoedsrust en vrijheid voor jou en je dierbare.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Naam*
Valtes Care B.V. Industrieweg 1 9402 NP Assen